TJENESTER

Torsjon AS tilbyr profesjonell prosjektledelse kombinert med tekniske ingeniørtjenester og SHA innen bygg og anlegg.

Prosjektledelse & administrasjon

Som kunde skal du være trygg på å få en prosjektleder som har stor teknisk og økonomisk forståelse.

Når personlige egenskaper og faglig kompetanse kombineres med evne til samhandling dannes grunnlaget for et godt sluttresultat.

Byggherrens og brukernes krav og forventninger skal tilfredsstilles, samtidig som man forholder seg til prosjektets rammer for kvalitet, økonomi og fremdrift.

Ingeniørtjenester

Det er et forskriftskrav at tiltak planlegges, prosjekteres og utføres ut fra hensyn til god visuell kvalitet, universell utforming og at tiltaket oppfyller tekniske krav til sikkerhet, miljø, helse og energi.

Teknisk kompetanse og erfaring er viktig for å sikre kvaliteten til ditt bygg. Ingen kan alt, og erkjennelsen om behov for faglig veiledning og støtte kan være nøkkelen til et solid og brukervennlig bygg.

Lover og forskrifter skal oppfylles. Byggdetaljblad og bransjestandarder fungerer som beste praksis, men det må også kombineres med erfaringer og lokal kunnskap.

Torsjon AS leder gjerne ditt tverrfaglige prosjekteringsteam.

Teknisk tegning og visualiseringer

Torsjon AS tegner og visualiserer dine bygg og utendørsområder. Vi gjennomfører også digitale walk-through sammen byggherre og sluttbrukere.

Som kunde skal du være trygg på at sluttproduktet tilfredsstiller Byggherrens og brukernes krav og forventninger. Gode modelleringer av tiltaket vil sikre god visuell kvalitet, universell utforming. Det forenkler også pålagt kontroll og dokumentasjon på at tiltaket oppfyller myndighetenes tekniske krav til sikkerhet, miljø, helse og energi.

Gode 3D modelleringer sikrer god nytteverdi og reduserer misforståelser hos sluttbruker. Versjonshåndtering og gode visualiseringer hindrer også misforståelser og fordyrende endringsarbeider fra entreprenørene. Det gjør også saksbehandlingen enklere for relevante myndigheter.

SHA-koordinering

Profesjonell prosjektledelse kombinert med tekniske ingeniørtjenester og SHA-oppfølging.

Andre tjenester

Torsjon AS er en liten og fleksibel bedrift. Andre typer prosjekt kan også tas på forespørsel. Bedriften har et stort nettverk og har tilgang til mange dyktige ressurspersoner.

Ta kontakt direkte for forespørsel på oppdrag.

Her finner du oss

Åsgata 30
8800 Sandnessjøen
Norway
+47 97 10 21 48
yngve@torsjon.no